Ragnhild Junge

Ragnhild R. Junge er utdannet med bachelor i ernæringsfysiologi og tilbyr tjenester innen kostholdsveiledning og vektproblematikk. Hun setter sammen skreddersydd kostholdsplan til sine klienter, etter nøyaktig anamnese av klientenes opprinnelige kosthold. Målet med dette er at klientene skal ha en følelse av å spise som før, og ikke oppleve at de er på diett, selv om kaloriinnholdet er lavere. Dette gjør det lettere å opprettholde den ønskede vekten i etterkant.


Kompetanseområder

I tillegg til å jobbe med generell vektproblematikk er andre viktige kompetanseområder:

  • Rådgivning og kostveiledning for diabetespasienter
  • Rådgivning om kosthold til ungdommer
  • Rådgivning om kosthold til klienter med særskilte behov
  • Grupper med høyt kolesterol/blodtrykk
  • Allergier og intoleranser
  • Kosthold på arbeidsplassen
  • Tilpassede foredrag

 

Kostholdsveiledning
Uavhengig av om målet er bedret prestasjon på trening, endret kroppssammensetning eller bedre helse, har kosthold en svært viktig rolle. Ragnhild tilbyr kostholdsveiledning, og ved behov individuelt tilpassede kostholdsplaner med oppfølging.

Kartlegging
Vi vil først kartlegge dine matvaner, som antall måltider per dag, energiinntak, sammensetning av næringsstoffer, hva du liker/ikke liker å spise og eventuelle allergier og lignende. På bakgrunn av informasjonen vi innhenter, og ditt aktivitetsnivå, vil vi utforme din personlige kostholdsplan. Om dine mål og behov forandrer seg over tid, tilbyr vi videre oppfølging og tilpasning av din kostplan.

Enklere hverdag
Vi har fokus på at du får et opplegg som er enkelt å gjennomføre, tilpasset din hverdag og som dekker kroppens ernæringsbehov. Våre kostholdsplaner inneholder vanlig mat som du får kjøpt på enhver dagligvarehandel. Vårt mål er å lære deg gode matvaner, samt gi deg kunnskapen du trenger for å ivareta et godt og sunt kosthold over tid.

Du trenger ingen henvisning for å få time, og det er kort ventetid

Time kan bestilles via sentralbord:

52 70 39 00

Eller send SMS: kodeord   HAUGESUND    fødselsdato, navn og hva det gjelder til 2097.

Les mer om de ulike tilbudene >>
Coronavirus:
Ragnhild Junge holder kontoret stengt de neste ukene for å 
bidra mot coronasmitte. Hun tilbyr konsultasjoner via telefon med både gamle og nye kunder, 
og sender kostplan på mail.
Ta direkte kontakt på telefon: 907 90 769